Tautan Fikiran Suhaimi

.

Followers

Saturday, January 1, 2011

Hadiah Tahun Baru 2011: 4.0 Flat

Salam 1Malaysia 2011

Tahun baru dah menjelma, tetapi aku mulakan dengan sedikit kecewa(sedikit je ). sebab aku ada planning something yang tak menjadi.Haha..takpelah.

Ingat tahun baru ni nak pasang bunga api(mercun) yang mahal sebijik, tapi mancis tak da. Maklumlah aku bukan hisap rokok pun. Sebab tu aku sihat dan jarang sakit. Syukurlah..Mercun tadi harganya mahal..aku bawa dari rumah lagi, ingat nak pasang lepas final, tapi xsempat..planning dengan member nak buat majlis makan2 antara kitorang pun xjadi. Takpe.

Pasal pointer 4.0 tu, bukan aku yang dapat pun, tapi sem ni Alhamdulillah aku lulus semua subjek. Lepas ni takde lagi nak ulang, aku akan normal macam rakan2 lain untuk sem last ni. Tak mahu letak harapan tinggi, sebab tiap sem azam baru sentiasa ada, tapi usaha kurang intensif, jadi dapat result dalam kategori "baik" saja.

Insyaallah sem ni cuba yang terbaik. Aku tumpang gembira dengan kejayaan seorang teman yang mendapat 4.0 flat dalam exam terbaru. Dia memang seorang yang rajin, walau banyak rintangan dihadapi . Aku akan cuba bergerak selari dengannya untuk  berkongsi kejayaan yang sama. Keputusan 4.0 Flat yang dia dapat menjadi pemangkin motivasi aku juga. Siapa dia..ada yang boleh agak.

Tahniah Nur Syamimi Ramlan.


  
 Semoga sem akhir ini mendapat kejayaan yang lebih manis, serta terpilih sebagai pelajar terbaik UniSZA.

No comments:

Post a Comment

Komen yang baik disini

Pelawat

free counters

Berbisnes

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails